Materieel

Bent u op zoek naar een machine voor een specifieke inzet op uw project? Neemt u contact op met het kantoor (contact) en laat u door één van de medewerkers nader informeren over de mogelijkheden.

Boorstellingen (Leka-palen)

leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg

LeKa boormachines zijn er in twee types: de machines met de doorvoermotor en de zogenaamde topdrill-machines. Beide types hebben hun eigen voordelen: de machines met de doorvoermotor kunnen naast verticaal ook Leka-palen onder een hoek aanbrengen. Bij een top-drillmachine hangt de boormotor aan de giek van een hydraulische stelling. Met deze machines is het mogelijk om op een grotere afstand palen aan te brengen.

 

Hydraulische kranen

leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg

Kandt b.v. beschikt over diverse hydraulische kranen. Deze kranen zijn allemaal in-house ontworpen en gebouwd. Bij het ontwerp ervan heeft Kandt b.v. steeds de vraag uit de markt centraal gehouden. De hydraulische kranen hebben ten opzichte van draadkranen meerdere voordelen, waaronder een kleine ruimtebeslag en de korte opbouwtijd. Toch kunnen deze kranen damwanden met planklengte tot ca. 21 meter intrillen en trekken. Daarnaast is een hydraulische kraan ook geschikt om de werkzaamheden direct vanaf een dieplader uit te voeren.

Hydraulische kranen zijn multifunctioneel. Naast het hoogfreqent intrillen en trekken van damwanden en buispalen kunnen zij tevens worden voorzien van een breed scala aan uitrustingsstukken, waaronder een avegaar ten behoeve van het voorboren van damwanden, een boormotor, een boorbank ten behoeve van het aanbrengen van schroefankers, een hydraulische knijper en vele andere hulpstukken.

 

Materieel t.b.v. drukken damwand

leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg

Normaliter worden damwanden (hoogfrequent) trillend aangebracht, maar dat is niet altijd mogelijk. Wanneer damwanden bijvoorbeeld vlak naast een historisch pand moeten worden aangebracht of vlak naast een kwetsbare leiding kan deze methode niet wenselijk zijn. In dit geval kunnen de damwanden middels statisch drukken (trillingsvrij) worden aangebracht. Kandt b.v. beschikt over een Silent Piler, welke geschikt is om damwanden zowel in beperkte als in vrije werkhoogte drukkend aan te brengen.

 

Draadkranen /  rupstelekranen

leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg

Indien de klantvraag het niet toelaat om een hydraulische kraan in te zetten zal de keuze worden gemaakt voor een draadkraan. Hier kan sprake van zijn wanneer damwanden met planklengtes langer dan 21 meter dienen te worden ingetrild of getrokken of wanneer de damwanden op grotere afstand van de werkopstelling dienen te worden aangebracht.

Een aparte vermelding verdient de Marchetti rupstelekraan. De Marchetti is een relatief compacte kraan doordat deze in transportmaten niet breder is dan 3 meter. Tevens heeft de Marchetti als groot voordeel dat deze relatief snel is opgebouwd doordat de Marchetti een telescoopgiek heeft in plaats van een giek welke uit meerdere onderdelen dient te worden opgebouwd. De Marchetti kan hijswerken uitvoeren, rijden met zware lasten en damwanden intrillen en trekken. Hierdoor is de kraan multi-inzetbaar. Met behulp van spoorwielen is de rupstelekraan zelfs over het spoor te verplaatsen.

 

Spoormaterieel
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg
leeg

Door de filosofie die Kandt b.v. hanteert verzorgt Kandt b.v. bij projectspecifieke omstandigheden oplossingen voor maatwerk, waaronder het aanpassen of geheel nieuw ontwerpen en bouwen van een machine. Dit heeft er mede toe geleid dat Kandt b.v. steeds frequenter en in meer disciplines actief is voor spoorgerelateerde werkzaamheden. Een groot deel van het materieel is dan ook geschikt voor spoorgerelateerde werkzaamheden.

Kandt b.v. heeft zowel de beschikking over de gebruikelijke Krols als speciaal materieel, waaronder heikranen die zich zelf over het spoor kunnen verplaatsen. Tevens beschikt Kandt b.v. over smal materieel welke uitermate geschikt zijn om palen aan te brengen tussen het spoor en aangrenzende percelen. Een van de laatste ontwikkelingen betreft het ontwerpen en bouwen van een machine die betonpalen zowel trillingsvrij als geluidsarm kan aanbrengen.

 

Transport
leeg
leeg
leeg
leeg

Kandt b.v. beschikt over diverse uitschuifbare diepladers tot 90 ton laadvermogen, smal- en breedbed, waarmee de meest uiteenlopende ladingen kunnen worden vervoerd. Tevens beschikt Kandt b.v. over de benodigde papieren om in binnen- en buitenland transporten voor u te mogen verrichten.

Bekijk ook de website: www.kandtspeciaaltransport.nl

Terug naar boven

Kandt b.v. © 2016-2018 | Alg. voorwaarden voor de aanneming van funderingswerken 2016 | Alg. voorwaarden huur en verhuur funderingsmaterieel 2009 | Privacy